Zeer zuinige design radiatoren

Wilt u ook energiezuinige design radiatoren in uw woonkamer, keuken, badkamer of kantoor?

Een design radiator van Navera bestaat uit natuursteen; graniet. Door onze flexibiliteit kunt u zelf bepalen hoe de design radiator er uit komt te zien. Vele vormen zijn mogelijk. Denk u ook eens aan bijvoorbeeld een verwarmde douchemuur of anderszins tussenscheiding.

U kunt wel zeggen dat design radiatoren een mooie aanvulling zijn op het interieur van uw huis. En niet alleen is het design een verrijking van uw woonomgeving, de design radiatoren maken ook gebruik van lange golf warmtestraling. En dat geeft weer een gezonde warmte.

Maar bovenal, en wellicht is dat het voornaamste aspect, zijn onze granieten radiatoren energiezuinig.

Graniet heeft van nature de eigenschap om enorm lang warmte vast te houden. Als de granieten radiatoren eenmaal op temperatuur zijn, en daardoor de ketel is afgeslagen, duurt het lang voordat het graniet een beetje is afgekoeld. Ondertussen duurt het ook lang voordat de ketel het sein krijgt om weer te gaan branden.

Vervolgens hoeft de ketel maar even haar werk te doen om de granieten radiatoren in een mum van tijd weer op temperatuur te hebben. De ketel slaat af en het proces begint weer van voor af aan. 

Knuffelmuur.

Als u thuis komt wordt u welkom geheten door uw eigen knuffelmuur. De radiator kan makkelijk rond 50 graden warm worden. Heeft u het koud of last van rugklachten, dan is uw persoonlijke knuffelmuur bijzonder aangenaam.

Een energiebesparing tot 30% op uw stookkosten is haalbaar.

Bijkomend voordeel: draai de thermostaat voor u gaat slapen niet terug. Dit bespaart extra energie. De ketel hoeft s’nachts maar een paar keer te branden. De granieten radiatoren blijven warm en hoeven daardoor s’morgens niet opnieuw volledig te worden opgestookt.

U staat s’morgens weer op in een aangenaam warm huis.

Op deze website kunt u heel veel nuttige informatie vinden en nog veel meer grote voordelen van een granieten design radiator.

Bekijk hier de foto-impressie van de design radiatoren of kom eens kijken in onze showroom in Berlicum.